Business Meditatie: Ontspannen & gefocust werken

15.00

Jouw dag als ondernemer begint met extra dosis energie en focus! Reserveer hier je plek in de online Morning Boost:

Categorie:

Beschrijving

Begin je ochtend met wat tijd voor jezelf.
In deze online les voor ondernemers doen we in elk geval een ontspanningsoefening en een rustgevende geleide meditatie/visualisatie.

Deze ochtendworkshop duurt ongeveer 60 minuten en is bedoeld om tot rust te komen en om je focus te geven voor je werkdag. Hierdoor werk je effectiever en bereik je gemakkelijker de doelen die je voor jezelf gesteld hebt.

De les is opgedeeld in 3 gedeeltes en is daardoor ook geschikt als je nog geen meditatie-ervaring hebt.

Hoe werkt het:

Dit is een online les, live gegeven door Heleen van Roon. Je kunt meedoen vanaf elke plek die jij handig vindt. Zelfs vanachter je bureau dus. Je hebt verder niks nodig, behalve de intentie om even rust te nemen.

Nadat je betaling is afgerond, ben je aangemeld. Je ontvangt per e-mail een link waarmee je aan de les kunt meedoen. Je ontvangt de link ca. 24 uur voor aanvang van de les.

Les gemist?

Heb je de les gemist of kun je er op het laatste moment toch niet bij zijn? Geen probleem, je hebt na afloop nog een week de tijd om ‘m terug te kijken.

Informatie

Datum: woensdag 23 oktober 2019
Tijd: 09.00 uur – 10.00 uur
Plaats: online op je smartphone, tablet of laptop

Info voor members van RISE Business Community
Ben je member van RISE? Dan kun je met korting meedoen aan deze online meditatie. Log in op www.risecommunity.nl voor meer info.