Over Maartje

Mijn schitterende verhaal

Een lijst van drie pagina’s lang met dingen die ik écht leuk vind. Hoe leuk is dat? Mijn ultieme top drie: verhalen creëren, verhalen vertellen en in contact zijn met kleine én grote mensen. Ik ben in staat om mezelf en anderen te zien, maar ook om anderen zichzelf te laten zien. Daarbij komen mijn eindeloze geduld en enthousiasme goed van pas.

MIJN KINDEROGEN

Als kind stond ik graag positief in de aandacht. Ik liet mezelf zien op mijn eigen, creatieve wijze. Ik maakte mezelf en anderen daar blij mee en was vol vertrouwen. Samen met mijn lieve man Ivo heb ik intussen zelf drie kinderen (Gwen 10 jaar, Luuk 8 jaar, Jorn 7 jaar). Ik zie mijn kinderen en de kinderen om hen heen. Maar ik zie ook hoe de wereld verandert. Ik beweeg met ze mee, maar laat ze ook stilstaan. Ik kan me in kinderen inleven en mezelf met hen verbinden. Het bekijken van de wereld door kinderogen is dan ook mijn ware superkracht.

DROMEN
Mijn droom als kind was lerares basisonderwijs worden. Na een jaar PABO stopte ik. Was lerares worden het dan toch niet? Ik volgde de studies Vrijetijdsmanagement (Imagineering) en Sociologie (Geluk). Daarna werkte ik als strategisch marketing onderzoeker bij GFK en als beleidsadviseur bij NK (verslavingszorg). Ik was goed in mijn werk, maar ervaarde steeds meer onrust. Wat wil ik? De droom die al jaren terugkwam, was een eigen creatief bedrijf om mensen blij te maken. Maar hoe dan?

STUDIO STERRENSTOF
Ik stopte met werken en keerde terug naar mezelf. Samen met The New Business Women ging ik aan de slag met de vragen: ‘Waar word ik blij van?’ en ‘Wat is mijn Purpose in Life?’. Heel snel kreeg Studio Sterrenstof vorm. Ik volgde de studies ‘Creatief werken met kinderen’ (CIVAS) en ‘Meditatie & Mindfulness met kinderen’ (ARTERRE). Studio Sterrenstof is een bundeling van mijn superkrachten. En nu produceer ik samen met kinderen schitterende verhalen. Hier word ik zó blij van. Het klopt!