Over Heleen & Studio Sterrenstof

Goed dat je er bent. Als je dit leest dan is het tijd voor verandering.

Waarschijnlijk ben je hier omdat je behoefte hebt aan rust. Je voelt dat het anders moet. Dat je het anders wil.

Je bent op de goede plaats. Vanaf nu ga je jouw ontspanning de ruimte geven, fijner werken en meer geluksmomenten ervaren.

En dat is ook precies wat ik het liefste wil: dat jij een ontspannen door het leven gaat en vertrouwt op jezelf, op je business en op wat er voor jou in het verschiet ligt.

Een gevoel van rust geeft je je hele leven een upgrade.

Rust in je mind zorgt ervoor dat je effectief werkt en meer focus hebt. En met een rustig gevoel in je hart voel je beter wat je nodig hebt en maak je gemakkelijker contact met je intuïtie. Ook ben je minder vatbaar voor ziektes als je ontspannen bent en lekker in je vel zit.

Logisch dus dat innerlijke rust een geweldige basis is voor jou, je bedrijf en je leven.

Grootse plannen

De reden dat ik zo enthousiast ben over iets ‘saais’ als innerlijke rust, is omdat ik ook weet wat er gebeurt als je het níet hebt.

Ik was ooit eigenaar van een horeca-onderneming. Het plan was van mijn business een landelijk franchise-concept te maken. Het liep anders. Op een ochtend stond ik te hyperventileren in mijn zaak. Burn-out. Ik ging naar huis en kon pas twee jaar later weer echt werken.

De oorzaak zat ‘m in een gevaarlijke combi van jarenlang mijn gevoel wegstoppen, 70 uur per week werken, perfectionisme en koppig doorzettingsvermogen.

Mijn zoektocht naar mezelf begon.

Ik ging mediteren, ik begon mijn intuïtie te ontwikkelen en ik las alles wat ik maar kon vinden over spiritualiteit. Interesses die er altijd al waren, maar die ik toen pas de ruimte gaf.

Zingeving en rust: een nieuw begin

Mijn zoektocht was het begin van een heel nieuw leven.
Beetje bij beetje ging ik mijn hart volgen. Doodeng vond ik het. Maar doen wat bij je past voelt gewoon zo veel beter!

Ontspannen en vol vertrouwen werken en leven

Nu wil ik niets liever dan ondernemers en corporate managers óók laten zien hoe je ontspannen kunt werken. En hoe fijn het is als je voelt dat je kunt vertrouwen op jezelf, je dromen en je toekomst.

Ik ben ervan overtuigd dat de wereld een stuk leuker zou zijn als iedereen wat meer zou ontspannen.

Mensen zouden zich fijner voelen, beter kunnen communiceren en beter werk afleveren. Ik geloof ook dat zingeving en persoonlijke groei daarin essentiële onderdelen zijn.

Welke stap ga jij zetten?

Verlang jij ook naar een leven waarin je ontspannen kunt werken? Waarin je vol vertrouwen op je doel afgaat? Dan is het tijd om te beginnen.