Over Heleen & Studio Sterrenstof

Je werkt hard om je bedrijf tot een succes te maken en om je klanten te geven wat ze nodig hebben. Je bent goed in je werk en trots op je business.

Maar je moet ook voor jezelf zorgen. Om je energie te bewaren, om je rust terug te vinden en te kunnen blijven ondernemen.

Hoe je dat voor elkaar krijgt?

Door te mediteren.

Rust in je mind zorgt ervoor dat je effectief werkt en meer focus hebt. Zeker voor jou als drukbezette ondernemer is dat essentieel. En: met een rustig gevoel in je hart voel je beter wat je nodig hebt en maak je gemakkelijker contact met je intuïtie. Ook ben je minder vatbaar voor ziektes als je ontspannen bent en lekker in je vel zit.

Logisch dus dat innerlijke rust een geweldige basis is voor jou, je bedrijf en je leven.

Grootse plannen

De reden dat ik zo enthousiast ben over iets ‘saais’ als innerlijke rust, is omdat ik ook weet wat er gebeurt als je het níet hebt.

Ik was ooit eigenaar van een horeca-onderneming. Het plan was van mijn business een landelijk franchise-concept te maken. Het liep anders. Op een ochtend stond ik te hyperventileren in mijn zaak. Burn-out. Ik ging naar huis en kon pas twee jaar later weer echt werken.

De oorzaak zat ‘m in een gevaarlijke combi van jarenlang mijn gevoel wegstoppen, 70 uur per week werken, perfectionisme en koppig doorzettingsvermogen.

Mijn zoektocht naar mezelf begon.

Ik ging mediteren, ik begon mijn intuïtie te ontwikkelen en ik las alles wat ik maar kon vinden over spiritualiteit. Interesses die er altijd al waren, maar die ik toen pas de ruimte gaf.

Ontspannen en vol vertrouwen werken en leven

Inmiddels heeft mediteren al jaren een vaste plek in mijn leven. Ik wil niets liever dan jou als ondernemer laten zien hoe jij óók ontspannen kunt werken. En hoe fijn het is als je voelt dat je kunt vertrouwen op jezelf, je dromen en je toekomst.

Neem je rust, laad jezelf op en onderneem met succes.