28 JUNI 2019 19.30 UUR – 20.30 UUR

Masterclass

Ontspannen Werken

In 5 Stappen

Stressmanagement coach Heleen van Roon vertelt je hoe je je rust vasthoudt, zelfs als je het druk hebt.
Deze masterclass is speciaal bedoeld voor ondernemers of professionals met een leidinggevende functie.

Deelname is gratis.

Ontspannen werken is niet alleen fijn, het zorgt er ook voor dat je betere beslissingen neemt en gemakkelijker je doelen bereikt. In deze masterclass op vrijdag 28 juni ontdek je welke elementen essentieel zijn om je werkdag ontspannen door te komen.

In deze masterclass ontdek je:

✔ Hoe jij grip krijgt op stress

✔ Hoe je sneller ontspant na je werk

✔ De 5 essentiële elementen die je nodig hebt om je rust vast te houden

✔ Ook doe je zelf een korte ontspanningsoefening

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is iets voor jou als je een ondernemer ondernemers of corporate manager bent. Je gaat VOL gaan voor je werk, maar je hebt het voor je gevoel vaak nét iets te druk. Of zelfs veel te vaak veel te druk.

Je wil goed werk leveren, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent een harde werker. En je doet het graag. Maar ondertussen voel je ook dat je rust nodig hebt en dat je meer zou moeten ontspannen.

Misschien ga je wel eens naar yoga of naar de sportschool, maar toch voel je je vaak opgefokt. Je vindt het soms ook moeilijk om je werk even los te laten en ergens anders aan te denken.

Soms lijken je gedachtes wel een trein die alsmaar doordendert.

Je weet alleen niet hoe je er vanaf moet komen.

Is dit herkenbaar voor je?

Meld je dan gratis aan voor de masterclass.

Waarom ik dit doe

Ik geef deze gratis masterclass omdat ik weet hoe het voelt als je verlangt naar meer rust. Zelf had ik ooit zware stressklachten, maar ik wilde toch ook goed blijven functioneren op mijn werk. Omdat ik toen fouten maakte, kwam ik burn-out thuis te zitten. Nu wil ik anderen laten zien dat het wél kan: werken, maar ook ontspannen blijven.

Heleen van Roon

Na je registratie

Je bekijkt deze online masterclass via je smartphone, tablet of laptop. Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je een link waarmee je aan de masterclass kunt deelnemen.