ontspannen werken ontspankracht

Hervind je rust en ervaar meer geluksmomenten

Een traject voor ambitieuze ondernemers en leidinggevenden met een behoefte aan rust. In OntspanKracht werkt Heleen 9 weken met je samen om jouw ontspanning naar het hoogste niveau te brengen.

Ontspan en ontdek je grootste kracht

Eigenlijk heb je het prima voor elkaar. Je verdient genoeg met je werk, je hebt mensen om je heen die van je houden en je hebt een fijn huis.

Maar het is wel druk. En veel.

Je verlangt naar ontspanning en rust aan je hoofd. Maar hoe ga je dat regelen?

Dit is OntspanKracht

Ontdek hoe je je rust terugkrijgt én behoudt. Je leert jouw stressvalkuilen kennen, zodat je die de volgende keer gemakkelijker vermijdt.

Ook krijg je een op maat gemaakt plan om je ontspanning ook ná het programma vast te houden. Dit plan is volledig afgestemd op jouw persoonlijkheid en jouw leefstijl.
Zo kun je weer ontspannen werken en ga je meer geluksmomenten ervaren; zowel in je werk als in je privé-leven.

 

Met OntspanKracht groeit je gevoel van rust EN ga je jouw innerlijke kracht ervaren; je neemt betere beslissingen, je staat sterker in je schoenen en je hebt een betere gezondheid.

Geniet meer van je leven

Het is tijd om weer ontspannen te leven, meer geluksmomenten te ervaren én lekkerder te werken.
Dit programma leert je in 9 weken hoe je dat voor elkaar krijgt.

✔ Ervaar rust in je hoofd
Voel hoe het is om echt te ontspannen. Laat je gedachtes tot rust komen en geniet van de stilte.

✔ Verbeter je concentratie
Merk hoe je concentratie toeneemt en hoe je je beter kunt focussen op je werk. Zo krijg je meer voor elkaar.

✔ Voel je energie toenemen
Voel je uitgerust om te doen wat voor jou belangrijk is en wat jou gelukkig maakt.

✔ Verbeter de band met de mensen om je heen
Als jij je goed voelt kun je er écht zijn voor familie, vrienden en collega’s.

✔ Ga weer ontspannen werken
Als jij lekker in je vel zit, werk je efficiënter en bereik je je doel gemakkelijker.

✔ Ga je dromen achterna
Innerlijke rust maakt je krachtig. Het is de beste basis om je mooiste leven op te bouwen.

“Innerlijke rust is essentieel

bij het realiseren van je droomleven”

Alles wat je nodig hebt om tot rust te komen

Met OntspanKracht ga je je leven zó inrichten dat het weer past bij wie jij bent en wat je nodig hebt. Je leert beter omgaan met stress en je ontdekt hoe je tot rust komt. Daarnaast krijg je energy healings die jouw energiesysteem weer in balans brengen.

Je leven krijgt dus zowel praktisch als energetisch een upgrade.

OntspanKracht doe je niet alleen.

Om ervoor te zorgen dat jij ook daadwerkelijk de stappen gaat zetten die nodig zijn, is Heleen je vriendelijke stok achter de deur. Zij is je personal coach bij wie je terecht kunt als je een vraag hebt of je verhaal kwijt wilt.

Dit krijg je

Toegang tot Relax Online
Praktisch toepasbare ontspanningstips (ook voor tijdens je werk!), tools om je energie beter te managen en oefeningen voor een rustgevende levensstijl. Je vindt het in de wekelijkse lessen van Relax Online, waar en wanneer het jou uitkomt.

Veel persoonlijke aandacht en wekelijkse coachcalls
Iedereen is anders. Daarom is er aandacht voor jouw specifieke behoeftes, uitdagingen en plannen. Tijdens het programma heb je wekelijks een coachcall met Heleen. In deze gesprekken krijg je extra tips, kun je je vragen stellen over de les van die week en je ervaring delen. Zo weet je zeker dat je de stappen zet die je nodig hebt.

Energy Healings op afstand
Bij OntspanKracht krijg je drie energy healings om je energiesysteem weer in balans te brengen. Je ontvangt deze behandelingen op afstand en hoeft daar zelf niets voor te doen; behalve openstaan voor het ontvangen van de energie.

OntspanPlan op maat
Je ontvangt een persoonlijk OntspanPlan zodat je ook ná het traject je ontspanning vasthoudt. Heleen schrijft dit plan op basis van jouw persoonlijke leef- en werksituatie. Elk OntspanPlan is maatwerk.

9 weken coaching
In 5 weken ga je stap voor stap meer rust ervaren: in jezelf, in hoe je in het leven staat en in je werk. Ook ga je meer op jezelf, je intuïtie en jouw vaardigheden vertrouwen. Je weet hoe jij ontspant en hoe je dat zo kunt houden. Heb je een vraag of even wat extra aanmoediging nodig? Heleen is er voor je.

Hier ga je mee aan de slag tijdens OntspanKracht

Neem tijd voor jezelf

Hoe ziet jouw leven er nu uit en waardoor ervaar je nu niet de rust die je nodig hebt? Het is tijd voor jou. Je zet jouw behoeftes niet meer op de laatste plaats, maar gaat kijken naar wat jíj nodig hebt.

Laat stress los

‘s Avonds gewoon lekker ontspannen op de bank in plaats van te denken aan je to-do-lijst. Je gaat je hoofd leegmaken, jezelf opladen en echte rust ervaren. 

Vertrouw op je gevoel

Met een druk leven zit je veel ‘in je hoofd’. Plannen, nadenken, piekeren en organiseren.. In deze les ga je weer contact maken met je gevoel en met wie jij in werkelijkheid bent. Je gaat weer vertrouwen op je intuïtie. Dit geeft je nieuwe rust en zelfvertrouwen.

Ga beter om met uitdagingen

Laat je niet meer uit balans brengen door onverwachte situaties, een opmerking van een collega of stress op je werk. Je leert hoe je beter kunt omgaan met dingen die jij niet onder controle hebt.

Voel je krachtig

Een presentatie geven op je werk? Geen probleem. ‘Nee’ zeggen tegen een extra klus? Ook dat doe je gewoon. Je staat sterk in je schoenen, je weet waar je grenzen liggen en je geeft die duidelijk aan.

Een plan voor de toekomst

Aan het einde van het programma ontvang je jouw persoonlijk OntspanPlan, helemaal afgestemd op jouw leven. Hierin vind je jouw kansen om meer rust te krijgen, extra tips, je valkuilen en alles wat voor jouw ontspanning belangrijk is. Kortom: een complete handleiding om ook ná OntspanKracht je rust vast te houden.

Waarom ik dit doe

Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om te kunnen ontspannen: ik zat ooit langdurig burn-out thuis. Ik had ook een eigen bedrijf. 

Ik was moe, snel geïrriteerd en ik had geen idee hoe ik mijn leven weer leuk kon maken. Ik voelde me bovendien eenzaam, gefrustreerd en schuldig tegenover mijn gezin.

Nu, 7 jaar later, help ik anderen om sneller én op een fijnere manier te ontspannen en op te laden. Ik weet hoe je je innerlijke rust kunt bewaren en dat die ontspanning een bron is van enorm veel kracht.

Of je nu al burn-out thuiszit of gewoon gemakkelijker tot rust wil komen en meer wilt genieten, ik help je om het voor elkaar te krijgen.

Heleen

Dit zeggen anderen

Eindelijk rust’

Ik maak me nu niet meer zo snel druk en heb meer rust in mijn hoofd. Ook ben ik eindelijk begonnen met mediteren, dit was ik al heel lang van plan.

Lenie

‘Vrolijk en ontspannen’

Ik kan weer helder nadenken, voel me vrolijker en ontspannen.

Daphne

‘Een stuk meer rust’

Ik wilde dichter bij mijn rust komen, want er was altijd zo veel onrust in mijn hoofd. Nu voel ik me een stuk meer ontspannen. Heleens meditaties zijn echt rustpunten in mijn week. Dankjewel!

Margriet Scheltinga

Nog even dit..

OntspanKracht is een intensief programma is voor jou als jij verlangt naar innerlijke rust en daar nu eindelijk ECHT aandacht aan willen besteden.

Als je je aanmeldt voor OntspanKracht laat je zien dat je bereid bent volledig te gaan voor jouw ontspanning. Je wilt iets moois maken van je leven en je wilt je daar voor inzetten. Ben jij committed genoeg om ervoor te gáán?

Ben jij er klaar voor?

Ben jij toe aan een verandering in je leven? En voel jij dat dit het juiste moment voor je is? Zet dan nu de eerste stap: vraag de gratis Relax Check aan en vertel me wat meer over jezelf.

We maken een afspraak en ik neem contact met je op wanneer het jou uitkomt.
We spreken elkaar ca. 30 minuten telefonisch of via Zoom.

In deze gratis Relax Check ontdek je:

✔ Waardoor jij op dit moment nog niet de ontspanning hebt die je wil

✔ Welke eerste stap naar rust jij vandaag nog kunt gaan zetten

✔ Of OntspanKracht echt iets voor jou is

Vraag de Relax Check aan en dan neem ik contact met je op wanneer het jou goed uitkomt.