BUSINESS BOOST
Energy Healing

EEN POWER UP VOOR JEZELF EN JE BUSINESS

Laat positieve energie door je werk en je business stromen met deze online Business Boost Energy Healing.
Dit is een upgrade voor alles waar jij op dit moment aan werkt en wat nu belangrijk voor je is.

De eerstvolgende Business Boost Energy Healing is op 18 juli 2019.
Deelname is gratis.

Energetische upgrade voor je business

Laat onrust los en stel je open voor een krachtige energetische business upgrade. Deze energie gaat je o.a. helpen meer klanten aan te trekken, beter samen te werken en met meer rust in je bedrijf te zitten.

Wat speelt er op dit moment voor jou en in jouw business? Waar wil jij loslaten wat je niet meer nodig hebt en ruimte maken voor het nieuwe en voor positiviteit?

Het is tijd voor een upgrade.
Laat jij het toe?

Universele Levensenergie

In de Business Boost Energy Healing ontvang je ongeveer 30 minuten Reiki energie, de universele levensenergie die altijd en overal aanwezig is. Door je af te stemmen op deze energie kun je blokkades oplossen in jezelf, je leven en je business.

De Business Boost Energy Upgrade richt zich op jouw bedrijf en de energie zoals die daar nu in aanwezig is.

Als de energie niet goed stroomt, merk je dat er dingen minder goed beginnen te lopen. Misschien ben je ineens klanten kwijtgeraakt, kom je obstakels tegen in het project waaraan je werkt of zijn er irritaties met medewerkers of collega’s.

reiki business healing ondernemen bedrijven ondernemers managers

Reiki-energie kan helpen zulke blokkades op te lossen en de energie weer te laten stromen zoals het hoort. Maar ook als je gewoon wat meer positiviteit door jezelf of je bedrijf wil laten stromen, is Reiki een heel krachtige energie.

Wat wil jij realiseren?

Laat los wat je niet meer nodig hebt en stel je open voor succes

Hierdoor wordt het gemakkelijker om het succes te creëren waar je naar verlangt. Ook ga je je meer ontspannen voelen en laat je stress sneller los.

Doordat energie zich niet aan grenzen van plaats en tijd houdt (zoals mensen dat gewend zijn te doen), kun je de Reiki-energie gemakkelijk online ontvangen. Reiki stroomt alle kanten op, is grenzeloos en tijdloos.

De BBEH wordt gegeven door Heleen van Roon.
Heleen is eigenaar van Studio Sterrenstof en ze begeleidt ondernemers en corporate managers naar een gevoel van innerlijke rust en meer zakelijk succes.

Meld je aan voor de Business Boost Energy Healing

Het enige wat je nodig hebt, is een smartphone, computer of tablet met een internetverbinding. En de wens om je open te stellen voor deze energy healing.

Toch gemist? Terugkijken kan altijd.

Kun je er niet live bij zijn? Dan kun je de BBEH-video later terugkijken in de groep. Doordat energie zich vrij beweegt en zich niet hecht aan tijd, plaats of ruimte blijft de energie gewoon beschikbaar.

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een uitnodiging voor de besloten Facebookgroep. In deze groep worden de Business Boost Energy Healings gegeven. Dit gebeurt via een Facebook Live-video.

energy business healing bedrijf ontspannen ondernemen

.